Zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld bezoeken opnieuw training FC Groningen

Richairo Zivkovic was vanochtend één van de slechts tien aanwezige spelers van FC Groningen die op het TCN trainingsveld bewonderd konden worden. De overige spelers ontbraken vanwege interlandverplichtingen, door de wedstrijd die Jong FC Groningen vanmiddag in Zwolle speelde of vanwege vermoedelijk wat pijntjes (Hilal Ben Moussa,Rasmus Lindgren).
Het tiental wél aanwezige spelers bestond uit Luciano, Femi, Burnet, Kappelhof, Magnasco, Kwakman, Texeira, Zeefuik, Zivkovic en Kieftenbeld.
Voor laatstgenoemde waren René en Harold Eijkelkamp, de beide zaakwaarnemers van Maikel Kieftenbeld die het bedrijf Eijkelkamp Pro Soccer runnen, naar Groningen getogen. Op 13 november jl. was René Eijkelkamp ook al naar het TCN trainingsveld gekomen, maar Maikel zelf deed toen niet mee aan de training. Eijkelkamp heeft toen langdurig met Robert Maaskant van gedachten gewisseld, en ook vandaag zullen de breedbeneusde gebroeders zich niet beperkt hebben tot het aanschouwen van de training.
Het is immers maar zeer de vraag of Maikel Kieftenbeld op korte termijn aan spelen voor het eerste elftal zal toekomen. Hij keert weliswaar terug van een schorsing, maar de trainersstaf kan om inmiddels niet meer om hem heen. Over de toekomst van Maikel Kieftenbeld bij FC Groningen zal vandaag ongetwijfeld even zijn gesproken.