René Eijkelkamp

pasfoto-rene-eijkelkamp

René Eijkelkamp (6 april 1964) begon zijn indrukwekkende carrière bij SV Dalfsen, daarna volgde Go Ahead Eagles, FC Groningen, KV Mechelen, Club Brugge, PSV, FC Schalke 04, Nederlands Elftal. Als assistent trainer was Rene werkzaam bij: Go Ahead Eagles, PSV, FC Twente, Schalke 04 en weer PSV.
Meer lezen »

Harold Eijkelkamp

pasfoto-harold-eijkelkamp

Harold Eijkelkamp (22 januari 1967). Ook hem is het voetbalspelletje niet vreemd, speelde o.a. bij SV Dalfsen, Go Ahead Eagles en bij V.V.Emmen. Daarna nam zijn carrière een andere wending, hij vervulde bij verschillende bedrijven de functie van commercieel manager.

Meer lezen »

Mr. Rachid Tamourt

foto_mederwerker_tamourt

Mr Rachid Tamourt is vanaf 2008 in het bezit van een FIFA licentie spelersmakelaar ‘Licensed by the Royal Netherlands Football Association (KNVB)’. Deze licentie geeft de spelersmakelaar de bevoegdheid om voor spelers en betaald voetbalorganisaties op te treden in het kader van arbeidsovereenkomsten en / of de overschrijving van spelers binnen de KNVB alsmede van en naar buitenlandse bonden.

Meer lezen »

Henk Hoekstra

medewerker_henk_hoekstra

Henk Hoekstra is al 22 jaar werkzaam in de professionele sport. Hij is in die periode vooral actief geweest als Directeur financiële- en operationele zaken bij de sc Heerenveen. Momenteel is Henk vooral bezig op het gebied van sportmanagement waarbij de focus van zijn werkzaamheden ligt op de begeleiding van spelers en trainers op het financiële vlak. Meer lezen »

Tjaarda Weber

tjaarda-weber-klein

Wanneer je de loopbaan van Dr.Weber (4 december 1950) bekijkt, dan valt direct op, dat wij te maken hebben met een arts, die sport en sportbeleving hoog in het vaandel heeft staan. Zijn werkzaamheden begon hij als algemeen chirurg , maar al gauw werden zijn kwaliteiten in het sportwereldje opgemerkt en werd hij de clubarts van M.V.V.- de Maastrichtse voetbalvereniging. Meer lezen »