Trainer Ulderink zwaar aangeslagen

APELDOORN – Hoofdtrainer Andries Ulderink reageert zwaar aangeslagen op de rampspoed waarmee AGOVV is geconfronteerd. ,,Het is zeer spijtig dat de club in deze situatie terecht is gekomen”, treurt hij.

,,Ik had dat in juni nooit kunnen denken toen ik aan deze klus begon. Samen met Henk Timmer en de spelers had ik toen gedacht om weer iets moois op poten te zetten. Deze faillissementsaanvraag is het gevolg van het beleid dat de laatste jaren is gevoerd, eigenlijk al vanaf de oprichting van het betaald voetbal in Apeldoorn. Ik wist natuurlijk dat de club in nood was, maar dat het zo urgent was, had ik niet kunnen bevroeden. Het is nu te hopen dat er mensen zijn die het zonde vinden dat AGOVV dreigt om te vallen en contact opnemen met Henk Timmer om te proberen de club te redden. Wij zullen dat lijdzaam moeten afwachten.”