Subtoppers in Eredivisie proberen Nederlandse Iranees terug te halen

Reza Ghoochannejhad sleet zijn dagen in Nederland voornamelijk in de Jupiler League, maar op het hoogste niveau in België scoort de Nederlandse aanvaller van Iranese afkomst volop. Hoewel zijn club Sint-Truiden laatste staat, heeft de 24-jarige speler met tien goals in zestien duels indruk gemaakt.

Ghoochannejhad staat dan ook in de belangstelling van diverse clubs, onder meer uit de Eredivisie, vertelt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp. “De interesse komt van de Belgische topclubs en van Nederlandse en Spaanse subtoppers”, aldus de makelaar, die samen met zijn broer en ex-voetballer René Eijkelkamp de belangen van de aanvaller behartigt, in gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

“Ook in de Premier League en in Duitsland is er wat belangstelling. Ik snap dat ze op Stayen hun topschutter graag willen houden, maar als er een bod komt dat dusdanig is dat je niet neen kunt zeggen, zal hij toch vertrekken, denk ik. Maar tot nog toe was niemand concreet”, vervolgt Eijkelkamp. Ghoochannejhad speelde in Nederland voor sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Emmen en SC Cambuur.

Bron: Voetbalzone