Standard doet Reza vierjarige aanbieding

Reza Ghoochannejhad kan in de zomer de Belgische kelder voor de Belgische top verruilen. De spits van VV Sint-Truiden heeft een vierjarige aanbieding van Standard Luik op zak. Roda JC, FC Utrecht en De Graafschap vissen wellicht achter het net.

“Er is ook een mooie club uit de Bundesliga, maar voorlopig wil Reza eerst de redding met STVV veiligstellen”, zegt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp in Het Belang van Limburg. Ghoochannejhad is met Sint-Truiden in een degradatiestrijd verwikkeld.

Dat Standard concreet is voor de voormalige speler van sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Emmen en SC Cambuur, wordt door Eijkelkamp bevestigd. “Het klopt dat Reza voor vier seizoenen bij Standard kan tekenen. Maar zover is het helemaal nog niet.” Les Rouches legden ook nog geen bod bij STVV neer.

Ghoochannejhad (24) zou in Nederland ook interesse genieten. Roda JC Kerkrade, De Graafschap en FC Utrecht zien wel wat in de Nederlandse Iraniër. De aanvaller, die dit seizoen elf keer scoorde, richt zich nog nergens op, behalve de strijd tegen lijfsbehoud in de Jupiler Pro League.

“Ik concentreer me nu op het behoud bij STVV en daarna zie ik het wel”, vertelt hij. “Van mijn manager heb ik gehoord dat Standard ons een voorstel heeft overgemaakt. En ondertussen weet ik ook wel dat Standard een hele mooie club is, zelfs een van de leukste clubs in België. Maar dat zijn zaken voor later.”

Bron: Voetbalprimeur