Ruben de Jager maakt keuze voor Pro Soccer

Ruben de Jager, oranje speler onder 18 en spits van FC Twente A1, heeft zijn keuze gemaakt voor Eijkelkamp Pro Soccer.
De Oranje international, die in november zijn opwachting maakte in het vierlanden toernooi in Turkije, verklaart zijn keuze;

“Het werd me allemaal duidelijk bij het eerste gesprek dat we hadden bij mij in het gastgezin in Enschede samen met mijn vader & opa. Mijn vader had al eerder contact gehad met René & Harold. Ikzelf was daar allemaal nog niet zo mee bezig en liet het allemaal aan mijn vader over. Hij had ook gesprekken met andere zaakwaarnemers, maar na het eerste gesprek van mijn vader met René en Harold had mijn vader door dat zij voor mij de beste keuze zouden zijn. Ikzelf had nog niet met hun gesproken tot 6 december voor de wedstrijd tegen NEC/FC Oss A1.

Na zo af & toe eens een keer gesproken te hebben met een zaakwaarnemer kreeg ik een bepaalde gedachte over deze mensen. Je weet wel; veel voor het geld, meer met zichzelf bezig dan met de speler zelf en beloftes maken die ze uiteindelijk niet na zullen komen. Echter na het eerste contact op 6 december tijdens het gesprek was die gedachte helemaal weg bij René en Harold Eijkelkamp. Het eerste wat ze zeiden was; je bepaalt zelf je carrière. Dit sprak mij erg aan. Ook is het zo bij Eijkelkamp Pro Soccer dat René Eijkelkamp de spelers begeleid. Nou weet ik dat René zelf ook spits is geweest, en waarvan ik vind dat het een persoon is die mij op mentaal/voetballend gebied beter kan maken. Dat nam ik al mee als pluspunt. Ook hebben René en Harold veel contacten binnen FC Twente en communiceren ze veel met de technische staf. Het allerbelangrijkste is alleen dat René en Harold eerlijk en oprecht zijn die ten koste van alles het beste met jou als speler voor hebben. Aan het eind van het gesprek zou ik een week wachten met het nemen van een beslissing. Alleen het gevoel was zo goed en elk punt waarvan ik wou dat een zaakwaarnemer aan voldeed was bij Eijkelkamp Pro Soccer het geval. Mijn vader had zijn keuze al vastgelegd, ook mijn opa vond dat ik een goede keuze zou maken als ik zou kiezen voor Eijkelkamp Pro Soccer. Uiteindelijk heb ik verder ook niet langer hoeven nadenken en nam ik het besluit om voor 2 jaar bij dit bedrijf te tekenen”. Aldus Ruben.

Wij wensen Ruben dan ook veel succes en een prettige samenwerking toe.

2e van links Ruben met zijn vader, opa en Rene