Reza over wederoptreden: “Het deed deugd”

Vijftien minuten voor tijd maakte Reza Ghoochannejhad opnieuw zijn opwachting bij STVV. Na iets meer dan twee maanden inactiviteit was de Nederlandse Iraniër tevreden met zijn wederoptreden.

De topschutter van Sint-Truiden was heel blij met zijn invalbeurt tegen Standard. “Man, het deed deugd om eindelijk weer op dat veld te staan”, zegt hij aan Het Belang van Limburg. “Ik kon me weer eens uitleven. En ik had totaal geen last.”

Reza was tevreden met het behaalde punt. “Vooral omdat we bij vlagen goed gevoetbald hebben. We prikten toch een paar keer gevaarlijk tegen. Collectief was dit een sterke prestatie. Eentje die vertrouwen geeft voor play-off 3.”

Laatste Nieuws weet dat FC Utrecht zijn oog heeft laten vallen op de Iraniër. De Nederlandse club zou zwaaien met een contract voor vijf jaar. Ook de Iraanse bondscoach Carlos Queiroz was zaterdag een geziene gast op Stayen.

Dat Reza ‘hot’ is in Nederland bewijst ook de aanwezigheid van clubs als Roda JC Kerkrade, NEC en De Graafschap. Ook KRC Genk heeft nog steeds interesse in de Iraniër.

Reza heeft na achtentwintig competitiewedstrijden tien treffers achter zijn naam staan. Tijdens de winterstop was een vertrek van de Iraniër niet aan de orde.