Reza lokt scouts naar Stayen

Reza Ghoochannejhad is een van de revelaties van dit seizoen. De spits van Sint-Truiden VV scoorde al negen doelpunten in dertien wedstrijden en dat is ook scouts van buitenlandse en binnenlandse ploegen niet ontgaan.

Reza Ghoochannejhad was een nobele onbekende bij aanvang van het seizoen. Sint-Truiden VV haalde hem in juli weg bij de Nederlandse tweedeklasser Cambuur Leeuwarden. Ondertussen scoorde de Iraniƫr aan de lopende band en is het dus maar zeer de vraag of Ghoochannejhad nog land in Haspengouw gaat voetballen.

Ghoochannejhad wordt zowel door Belgische als door buitenlandse scouts druk gevolgd. Volgens STVV is er nog geen sprake van concrete belangstelling en het ziet er ook niet naar uit dat de Limburgers in de winterstop zullen meewerken aan een transfer omdat het behoud in de Jupiler Pro League van levensbelang is.

De vlugge en technisch vaardige Ghoochannejhad heeft in Sint-Truiden nog een overeenkomst tot de zomer van 2014. Eerder speelde naast Cambuur ook nog bij SC Heerenveen, Go Ahead Eagles en FC Emmen.