Reza: “Die zat er lekker in”

Reza Ghoochannejad stond eindelijk nog eens aan de aftrap bij Standard, hij dankte voor het vertrouwen met een heerlijke knal in de winkelhaak op slag van rusten. De Iraanse Nederlander genoot duidelijk van de 0-3 die de boeken definitief dichtsloeg voor White Star Brussel.

Marc Van Den Noordgaete in Sint-Lambrechts-Woluwe
“We begonnen goed aan de wedstrijd, want wisten dat we deze tegenstander niet mochten onderschatten. Een sterk technisch en fysiek geheel, dat bleek ook nu weer. Gelukkig kwamen we snel op voorsprong en konden die ook uitbouwen, zodat tijdens de rust de kwalificatie voor de volgende ronde al binnen was”, vatte Reza de eerste helft samen.

Niet nagedacht
Daar had de spits dan ook zijn aandeel in met een heerijke knal in de winkelhaak op slag van rusten. “Die zat er inderdaad lekker in”, glunderde hij. “Ik dacht er niet bij na, nam de bal meteen op de slof en zag hem prachtig de hoek binnengaan. Het werd ook de goal van de definitieve beslissing, dat maakt het nog des te mooier.”

Nog niets bereikt
Toch was Reza nog niet echt tevreden met zijn prestatie in het algemeen. “Het kan altijd beter, want zowel ikzelf als de ploeg hebben nog niets bereikt in deze fase van het seizoen. We moeten er met zijn allen blijven voor gaan, waar we ook spelen en wat ook de inzet is. Zowel in de competitie, de beker als de Europa League, laat dat duidelijk zijn”, beklemtoonde hij.

25 basisspelers
Of de Iraanse Nederlander de eerstvolgende competitiematch op Cercle Brugge van de partij zal zijn, is uiteraard nog niet zeker. Al lijkt hij daar niet te zwaar aan te tillen. “Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk spelen, maar we hebben een kern van 25 spelers die allen een basisplaats kunnen claimen. Dit is ook nodig als je op drie fronten wil meestrijden”, besloot Reza.