Oguzhan Türk tekent bij Eijkelkamp Pro Soccer

In navolging van zijn vriend Reza Ghoochannejhad en ploegmaat Erik bakker heeft Ozan Turk getekend bij Eijkelkamp Pro Soccer.
“Het was tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière en daar hoort in mijn beleving Eijkelkamp Pro bij, als zijnde mijn begeleider. Ik heb veel contact met mijn vriend Reza die op dit moment zeer succesvol is in Sint Truiden en al wat langer door Rene en Harold wordt begeleid.

Reza is zeer tevreden over de gebroeders Eijkelkamp en heeft mij geadviseerd om eens met ze te gaan praten. Daarnaast zijn ze ook de begeleiders van Kieftenbeld (Groningen) en Jules Reimerink (Cottbus), jongens die ik ken van mijn Go Ahead periode en ook zeer te spreken zijn over hun werkwijze. Kortom, tijd voor een nieuwe fase in mijn carrière”. Aldus Ozan.