Eijkelkamp Pro bouwt aan duurzame partnerships

Alle kwaliteitseisen die Eijkelkamp Pro Soccer zich zelf oplegt, het leveren van kwaliteit, het waarborgen en continueren daarvan, maken dat wanneer er gezocht wordt naar duurzaam partnership, ook die partners aan die hoge standaard van Eijkelkamp Pro Soccer dienen te voldoen.
Wij zijn dan ook zeer trots, u op deze pagina onze Official Partners te kunnen voorstellen. Partners die zich onderscheiden van andere merken door hun exclusiviteit en expertise. 

Eijkelkamp Pro Soccer, herkent zich in deze partners, met wie zij graag een duurzame relatie aangaan. Wetende dat de belangen van onze spelers& trainers op een goede wijze door hen worden behartigt.
Door het wederzijds respect en vertrouwen bieden wij jou het gemak en voordeel van deze Partners.

Wij zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat wij een partnership zijn aangegaan met de volgende bedrijven;

logo-copa

Copa

COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts en de collecties zijn sindsdien steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit verschillende lijnen retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen, leren tassen, voetballen en horloges. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in de flagship store in Amsterdam. De complete collectie is te zien op www.copafootball.com

Logo-partner-mercedes

Mercedes

de officiële dealer van de merken Mercedes-Benz- smart en Alfa Romeo, de Wensink filosofie is, zoals zij zelf zeggen, samen te vatten in twee woorden: Zorgeloos rijden. Klanttevredenheid staat daarbij centraal in verkoop en service.

Deze woorden, zijn Eijkelkamp Pro Soccer op het lijf geschreven. Onze doelstelling is er ook op gericht op zorgen bij onze gecontracteerde weg te nemen en te houden. Daardoor kan alle aandacht gefocust zijn op het voetbal, wat weer zal leiden tot betere resultaten. Wanneer je dan als speler of trainer gebruik kan maken van een auto van Wensink, is ook de vervoerszorg van de schouders weggenomen.

Logo-partner-silverjet

Silverjet

Wanneer de spaarzame vrije tijd, vraagt om er eens heerlijk en onbezorgd op uit te kunnen gaan, met waarborging van de privacy, dan is Silverjet Vakantie’s de partner om die vakantie te realiseren. Lees verder

Logo-partner-oger

Oger

de kledingzaak, die het winnaargevoel onderstreept. Oger ontwikkelt en produceert eigen herencollectie in Italië en brengt deze aan de man in hun vestigingen in Amsterdam,Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Enschede. In de gesprekken met Oger, is het Eijkelkamp Pro Soccer, duidelijk geworden, dat zij graag hun klanten de zorg voor de juiste kledingkeuze uit handen nemen. Wanneer je gekleed gaat in een garderobe van Oger, dan kies je voor het onderstrepen van je persoonlijkheid, vertaald in datgene wat je draagt. De kernwaarden van Oger zijn passie,prestatie,doorzettingsvermogen en openheid en deze sluiten naadloos aan de kernwaarden van Eijkelkamp Pro Soccer.