Lukas Schwering tekent opleidingscontract

Lukas Schwering heeft een opleidingscontract bij FC Twente getekend. De 18-jarige verdediger uit het Duitse Horstmar, speler van FC Twente A1, komt sinds 2008 uit voor de FC Twente Voetbalacademie.

Lukas Schwering maakte begin dit jaar zijn debuut in de selectie van het Duits elftal voor spelers tot 18 jaar. “Het was een mooi seizoen voor mij. Dat ik werd geselecteerd voor Duitsland onder 18 jaar kwam als een verrassing. Het was de eerste keer dat ik hiervoor werd gekozen en het voelde geweldig, net als dit opleidingscontract. Ik ben erg blij dat ik drie jaar langer bij FC Twente mag blijven, ik heb hier hard voor gewerkt.”

Technisch Manager Cees Lok: “Lukas heeft als jeugdspeler een prima groei doorgemaakt in de FC Twente Voetbalacademie. Eerder dit jaar maakte Lukas deel uit van de selectie van Duitsland onder 18 en dat was voor hem een mooie beloning. We zijn verheugd dat Lukas een opleidingscontract heeft getekend en we bieden hem hiermee de kans om als talentvolle speler verder door te groeien bij FC Twente.