Lange verliefdheid tussen Reza en Standard

STVV-aanvaller Reza Ghoochannejhad lijkt al enige tijd op weg naar Standard. Op clubniveau is de zaak al beklonken, liet Jean-Fran├žois de Sart, technisch directeur van de Rouches al eerder optekenen in diverse Waalse media.

“Ik vind dat dit op een lange verliefdheid begint te lijken, maar meer ook niet”, aldus Jan-Pieter Martens (technisch directeur van STVV, red.) in Het Belang van Limburg. “Er wordt al lang gezegd en geschreven dat Reza naar Luik verhuist, maar helemaal zeker ben ik daar niet meer van.”

“Al zit ik wel nog rond de tafel met Standard de volgende dagen. Dan gaat het over meerdere dossiers. Wat Reza betreft: niet vergeten dat ook wij hem heel goed zouden kunnen gebruiken in tweede klasse. Daar is iedereen op Stayen van overtuigd.”

Standard heeft Reza en Renard bijna beet
Reza Ghoochannejhad en Olivier Renard zijn bijna van Standard. De Rouches hebben een akkoord met Sint-Truiden en KV Mechelen. Ook Reza en Renard kregen al een voorstel.

“Voorlopig liggen de standpunten nog uit elkaar. Volgende week komen we opnieuw samen”, zegt de manager van Reza, Harold Eijkelkamp, in Het Nieuwsblad.