Jules Reimerink nieuwste aanwinst VVV

Jules Reimerink is de nieuwste aanwinst voor de selectie van VVV-Venlo voor het seizoen 2012|13. De 22-jarige speler tekent een contract dat hem voor 3 seizoenen aan de Venlose club verbindt.

De rechterspits begon zijn carrière bij de amateurs van Quick ’20 waarna hij opgenomen werd in de jeugdopleiding van FC Twente. Bij de club uit Enschede kwam hij tot het beloftenelftal, waarna hij verhuurd werd aan Go Ahead Eagles. De laatste twee seizoenen speelde de vleugelaanvaller voor het Duitse Energie Cottbus.

Technisch manager Wim Dusseldorp: “Jules Reimerink stond enkele jaren geleden ook al op de wish-list van VVV-Venlo en is daar eigenlijk nooit vanaf geweest. Ik ken Jules nog uit zijn tijd bij Oranje O19 en daar liet hij al zien over de kwaliteiten te beschikken die bij een echte buitenspeler horen: drang naar voren, creatief en een prima voorzet. We zijn dan ook erg blij dat we hem hebben kunnen binnen halen.”

De speler zelf is blij met zijn rentree op de Nederlandse velden: “De twee seizoenen in Duitsland hebben een completere speler van me gemaakt. Toen VVV-Venlo opnieuw zijn interesse toonde, zijn we om tafel gaan zitten. Nou kan ik dan toch mijn debuut maken in de eredivisie. Wel met een omweg via Cottbus, maar dat maakt me niets uit. Ik heb zin om iedereen in Nederland te laten zien wat ik in me heb!”