Hoofd jeugdopleiding PSV weet niet wat hij van Oranje moet vinden

De laatste dagen moet iedereen zijn mening kwijt over de nederlagen van Nederland tegen Turkije (3-0) en IJsland (0-1). Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, houdt er echter een iets genuanceerdere mening op na.

“Pfoe, nou moet ik even nadenken wat ik zeg. Ik zag de voorbije dagen zo ongeveer iedereen die ook maar iets met het voetbal te maken heeft daar een ongezouten mening over geven. Laat ik beginnen met het zeggen dat het lastig oordelen is als je niet weet wat voor processen daar bezig zijn”, zo zegt Langeler tegen PSV TV.

Een van de meest besproken aspecten van de wedstrijden zijn de zogenaamd slechte wissels van bondscoach Danny Blind: “Als voetbaltrainer zet je wel eens wat vraagtekens bij de keuzes die gemaakt worden en bij de wissels die een trainer doet. Nu heb ik het geluk dat zowel Ruud van Nistelrooy en Luc van Agt hier allebei rondlopen. Ik zal ze deze week eens vragen hoe het zit. Dan kom ik er volgende week op terug”, aldus de oud-speler van onder andere De Graafschap en AGOVV.