Go Ahead Eagles legt Orhan Džepar vast tot 2019

Go Ahead Eagles heeft het contract van de 19-jarige middenvelder Orhan Džepar opengebroken en verlengd tot 2019.
“Hier spreekt zoveel vertrouwen uit. Een geweldig gevoel”, laat de Zutphenaar weten op de website van Go Ahead Eagles.

Džepar tekende in de winterstop van het vorige seizoen een contract tot 2017 bij de voetbalclub. Toen nog als aanvoerder van de A1. Een half jaar daarvoor speelde hij nog bij FC Zutphen.
De middenvelder maakte vorig jaar de overstap naar de A1 van de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles, waar hij ging spelen onder Harry Decheiver. In de winterstop tekende hij zijn eerste contract en aan het begin van de voorbereiding op dit seizoen werd hij bij de hoofdmacht van de Deventenaren gehaald.

Beloning
Volgens Adrie Steenbergen, RvC-lid Technische Zaken, moet Džepar de contractverlenging zien als een beloning voor de progressie die hij boekt. Steenbergen: “Eerst heeft hij in de A1 bevestigd dat hij een goede speler is; nu doet hij dat bij het eerste.”

“Ook voor de club is het mooi dat we een talent als Orhan langer hebben vastgelegd”, zegt Steenbergen. “Wat dat betreft sluit deze contractverlenging naadloos aan bij de visie van de club: jonge jongens klaarstomen voor het profbestaan. Orhan is het bewijs dat de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles voor talenten de juiste keuze is.”