Erik Bakker genomineerd voor Bronzen Stier

De hoofdtrainers en aanvoerders hebben al een selectie gemaakt van alle spelers in de Jupiler League en hebben gezamenlijk vijf spelers genomineerd voor de bronzen stier in de categorie beste speler.

De genomineerde spelers zijn: Erik Bakker (SC Cambuur Leeuwarden) Nassir Maachi (FC Zwolle), Arne Slot (FC Zwolle), Joey van den Berg (FC Zwolle en Jack Tuyp (FC Volendam).

Per periode in de Jupiler League wordt aan het beste team, de beste speler, de beste trainer, de topscorer én het beste talent de bronzen stier uitgereikt.

Aan het einde van het seizoen wordt er in elke categorie één winnaar gekozen die de Gouden Stier wint. Met Dries Mertens als allereerste winnaar van de Gouden Stier voor beste talent is de gouden stier dé ultieme hoofdprijs aan het einde van het seizoen. Het is dit jaar het vierde seizoen dat deze prijzen vergeven worden.

Vanaf nu tot en met woensdag 14 december kun je stemmen op de genomineerden voor de Bronzen Stier beste speler in de tweede periode via www.jupilerleague.nl/bronzenstier en maak kans op een kwartaalabonnement op Voetbal International.

Bron: Cambuur site