Contract Thomas Bruns opengebroken en verlengd tot 2015

Thomas Bruns heeft in het Polman Stadion bijgetekend tot 2015. De huidige verbintenis van de middenvelder liep in de zomer van 2013 af en bevatte een optie tot 2014. Vandaag is echter een contractverlening tot 2015 overeengekomen.

“Wij wilden Thomas belonen voor de goede ontwikkeling die hij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hij heeft zelf een heel goed gevoel bij deze club dus beide partijen zijn content met deze contractverlenging”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. Thomas Bruns maakte in januari 2011 vanuit de gezamenlijke Voetbalacademie de overstap naar Heracles Almelo.

Hij maakte op 9 april 2011 zijn debuut in de hoofdmacht in het met 2-6 gewonnen uitduel bij Willem II. Inmiddels staat de teller op 20 competitieduels (1 treffer). In de halve finale van het KNVB bekertoernooi maakte hij een zeer belangrijke goal tegen AZ (de 2-3 tijdens de verlenging, uiteindelijk zou het 2-4 voor Heracles Almelo worden).

Op de foto ziet u Thomas Bruns met algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. Met een stevige handdruk wordt het contract bezegeld.

Bron: website Heracles