Coen Gortemaker tekent opleidingscontract

Coen Gortemaker, speler FC Twente A1, heeft zijn opleidingscontract bij FC Twente getekend. De 18-jarige Enschedeër maakt sinds zijn tiende jaar deel uit van de Voetbalacademie FC Twente.

Het opleidingscontract is voor Gortemaker een mooie kans. “Het tekenen van dit contract zie ik als het behalen van mijn eerste doel. Het is de eerste stap op weg naar mijn ambitie om voor het eerste van FC Twente uit te komen.” Afgelopen seizoen speelde Coen Gortemaker in FC Twente A1. “Als eerstejaars A-speler was het wel even wennen, maar ik ben er vol voor gegaan en heb er hard voor gewerkt. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen train ik mee met het beloftenteam en ik hoop me zo goed mogelijk verder te ontwikkelen”, aldus de verdediger.

Technisch Manager Cees Lok: “Coen heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt als speler van de Voetbalacademie en laten zien graag bij FC Twente verder door te groeien. Met dit opleidingscontract biedt FC Twente hem de mogelijkheid zich te richten op de eindfase van de studie en het vervolg van zijn voetballoopbaan.”

Bron: FC Twente site