Ted van de Pavert hersteld van enkelklachten

ted_vd_pavert_nieuws_1

DOETINCHEM – Ted van de Pavert is na een enkelblessure terug op het trainingsveld van De Graafschap. De verdediger zit voorlopig nog niet bij de selectie. Meer lezen »

Hoofd jeugdopleiding PSV weet niet wat hij van Oranje moet vinden

artweetnietvannl

De laatste dagen moet iedereen zijn mening kwijt over de nederlagen van Nederland tegen Turkije (3-0) en IJsland (0-1). Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, houdt er echter een iets genuanceerdere mening op na. Meer lezen »

PSV kraakhelder: “Beste jongen, je moet nog wel even flink aan de bak”

langelerpsvkraakhelder

Art Langeler is hoofd jeugdopleiding van PSV en hanteert het credo ‘meten is weten’. De voormalige trainer van PEC Zwolle is fan van de wetenschap in combinatie met voetbal.
Hij zit wekelijks met de trainers bij elkaar om te kijken hoe techniek ingezet kan worden. Meer lezen »

Streekgenoten – Mike te Wierik

Tewierikstreekgenoten

Dit seizoen heeft Heracles Almelo een nieuwe reeks: Streekgenoten. Interviews met jongens die geboren of opgegroeid zijn in de regio Almelo en zich nu bij Heracles Almelo verder ontwikkelen. Dit keer: Mike Te Wierik. Meer lezen »

De Jukebox: Bram van Polen

Vanpolenjukebox

Deel 28 alweer van de muziekrubriek op ELF Voetbal. De Jukebox van… Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert. Meer lezen »

Bram van Polen opent DrinkWater! weken

Vanpolendrinkwaterpoject

Wezep – Leerlingen van basisschool de Wereldweide in Wezep staat een (letterlijk) spetterende start van de DrinkWater! Weken te wachten. Meer lezen »

Rene Hake: “Dubbel gevoel, vooraf teken je voor een punt”.

Rekehakedubbelgevoel

Trainer Rene Hake debuteerde als eindverantwoordelijke bij FC Twente met een gelijkspel tegen Ajax. In Enschede werd het na een 2-0 voorsprong 2-2. En dus leverde het duel een dubbel gevoel op bij de oefenmeester. Meer lezen »

René Hake snoept bij debuut koploper Ajax punten af

Rene-Hakesnoeptdebuut

Ondanks een 2-0 voorsprong kon de interim-trainer van FC Twente, René Hake uit Erica, wel leven met de 2-2 eindstand tegen koploper Ajax. “Dit is een mooi debuut. Meer lezen »

Orhan zweer bij zwart schoeisel

Romantici die met afschuw kijken naar voetbalschoenen in alle kleuren van de regenboog zijn doorgaans dertig jaar of ouder. Maar bij Go Ahead Eagles loopt er één rond van achttien jaar: Orhan Džepar, architect en aanvoerder van de A1. Op bezoek bij een creatieve linkspoot. Meer lezen »