Van Polen grapt: “De volgende is de cup met de grote oren”

vanpolengraptovercup

Bram van Polen is uitzinnig van vreugde nadat hij met PEC Zwolle de Johan Cruijff Schaal wist te winnen. In de Amsterdam ArenA werd met 1-0 gewonnen van Ajax. Meer lezen »

Joran Pot zegt Emmen af en kiest voor Excelsior’31

potzegtemmenaf

Joran Pot (25) is vanaf volgend seizoen op Sportpark De Koerbelt te bewonderen. De middenvelder komt over van Go Ahead Eagles, waar zijn contract niet werd verlengd. Hij tekent voor 1 seizoen. Meer lezen »

“Ze zijn nog niet zover als Boer en Mokotjo dus lever je kwaliteit in”

boerznmotto

PEC Zwolle houdt nog steeds rekening met het vertrek van Diederik Boer en Kamohelo Mokotjo. Beide spelers staan onder meer in de belangstelling van Ajax. Meer lezen »

Aanvoerder Bram van Polen kan een nieuw contract ondertekenen bij PEC Zwolle

bramvanpolen

“We zien hem als een clubicoon. Spelers die het goed doen willen we graag behouden, Bram is er daar zeker één van”, zei Nijkamp tegenover het medium. Meer lezen »

Dennis Telgenkamp staat te popelen onder de lat bij

telgenkampstaattepopelen

Voor Dennis Telgenkamp gaat het een bijzonder seizoen worden. De doelman is inmiddels 27, maar begint zaterdag voor het eerst als eerste doelman aan een eredivisie-seizoen. Meer lezen »

Ties Evers gaat voor zijn kans bij FC Volendam

tiesvolendam

VOLENDAM – Ties Evers speelt dit seizoen bij FC Volendam. De Achterhoeker, tegenwoordig woonachtig in Kortenhoef onder de rook van Hilversum, gaat op amateurbasis aan de slag bij de Noord-Hollandse eerstedivisionist, maar kan een contract verdienen. Meer lezen »

Wordt Van Polen of Kieftenbeld Maatschappelijk Speler Eredivisie 2014?

kieftmaatsch

Aanvoerder van PEC Zwolle Bram van Polen is samen met Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Georginio Wijnaldum (PSV) en Deniz Türüc (Go Ahead Eagles) genomineerd voor de titel ‘Maatschappelijk speler Eredivisie 2014’. Meer lezen »

Boer, Van Polen en Hake winnen tweede hoofdprijs met PEC in paar maanden tijd!

boerenvanpolen

De prijzenkast van PEC Zwolle raakt steeds voller. Na het winnen van de KNVB-Beker pakt de ploeg van trainer Ron Jans ook de Johan Cruijff Schaal. Meer lezen »

Mike te Wierik verlengt contract met twee jaar

tewierikverlengt

Verdediger Mike te Wierik heeft zijn contract bij Heracles Almelo met twee jaar verlengd. Zijn contract liep tot 2015, maar nu dus tot 2017. Meer lezen »