Contractverlenging Maikel Kieftenbeld bij FC Groningen

kieftcontract

FC Groningen heeft Maikel Kieftenbeld langer aan zich gebonden. De 23-jarige aanvoerder verlengde zijn aflopende verbintenis in Euroborg met twee jaar. Meer lezen »

Kieftenbeld: ‘Waardering en een goed gevoel’

20140521, Maikel Kieftenbeld of FC Groningen,

FC Groningen maakte woensdagochtend wereldkundig dat het contract van Maikel Kieftenbeld met twee seizoenen is verlengd tot medio 2016. Meer lezen »

Ajax denkt met duo Stam-Ulderink aan ‘FC Twente-strategie’

ulderinkstam

Jaap Stam is komend seizoen hoofdtrainer van Jong Ajax, meldt De Telegraaf. Op papier zal dat echter niet het geval zijn. Meer lezen »

Kieftenbeld plaatst zich met FC Groningen voor Europa League

maikelplaatstzich

Na een fantastische 3-0 zege op AZ heeft FC Groningen zich voor het eerst in zeven jaar geplaatst voor Europees voetbal. Meer lezen »

Grote Markt kleurt groen-wit voor FC-helden

20140521, Maikel Kieftenbeld of FC Groningen,

De selectie en staf van FC Groningen zijn woensdagavond op een met 10.000 fans afgeladen Grote Markt gehuldigd voor het winnen van de play-offs om het deelnamebewijs aan Europees voetbal. Meer lezen »

Langeler tevreden over gemaakte stappen in jeugdopleiding PSV

art-langeler(psv)(1)

Hoewel de hoofdmacht van PSV een teleurstellend seizoen doormaakte in de Eredivisie, heeft de club op de achtergrond een goede ontwikkeling doorgemaakt. Meer lezen »

Te veel PSV’ers bij KNVB: Art Langeler moet functie bij voetbalbond neerleggen

langerlerfunctieneerleggen

De KNVB vindt dat er te veel PSV’ers werkzaam zijn bij de voetbalbond. Daarom moet Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, zijn functie als assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal onder 20 noodgedwongen neerleggen. Meer lezen »

Kristopher Vida van Fc Twente naar de Graafschap

vida1

Kristopher Vida heeft de overstap gemaakt van FC Twente naar De Graafschap. De Hongaarse aanvaller doet dat transfervrij. Meer lezen »

Kieftenbeld plaatst zich met FC Groningen voor Europa League

kieftenbeldplaatstzichEUL

Na een fantastische 3-0 zege op AZ heeft FC Groningen zich voor het eerst in zeven jaar geplaatst voor Europees voetbal. Tjaronn Chery was met twee treffers de grote man bij de FC. Meer lezen »

Vincent Schmidt tekent opleidingscontract bij Fc Twente

vincentsmidtbloemen

Vincent Schmidt heeft donderdag een opleidingscontract getekend. De 18-jarige aanvaller, speler van A1, begon als voetballer bij amateurvereniging Sparta Enschede en kwam als eerstejaars D-speler naar de FC Twente Voetbalacademie. Meer lezen »

Boer, Van Polen en Hake vernederen Ajax in bekerfinale

bekerfinalezwolleajax2

PEC Zwolle heeft voor het eerst in de geschiedenis de KNVB-beker veroverd. In een zinderende finale werd het favoriete Ajax vernederd en te kijk gezet: 5-1. Meer lezen »

Interview Bram van Polen: ‘Die kutventjes van Zwolle hebben geschiedenis geschreven’

kutventjeszwollegeschiedenis

Zondag won PEC Zwolle de KNVB-beker in een legendarisch duel tegen Ajax, waarin het tot ieders verbazing de landskampioen met 5-1 werd geslacht. Meer lezen »