Bruns wil geen nieuw contract bij Heracles

brunswilgeennieuwcontract

Thomas Bruns tekent geen nieuwe verbintenis bij Heracles Almelo. De 22-jarige middenvelder vertrekt in de zomer van 2015 transfervrij uit het Polman Stadion. Als er eerder een geïnteresseerde club opduikt, staat hij ook open voor een tussentijdse exit.

“Ik kreeg een paar maanden geleden al een nieuwe aanbieding van de club. Dat was een mooi aanbod. Meer lezen »

Gert Heerkes verruilt Honved Boedapest voor China

heerkesverruiltboedapest

Voetbaltrainer Gert Heerkes uit Hardenberg heeft een contract getekend als assistent-coach bij de Chinese club Jiangsu Sainty uit Nanjing Meer lezen »

Langeler wil in Zwolle zijn visie overbrengen

langelerzijnvisie

ZWOLLE – Art Langeler was even terug in Zwolle. Drie dagen was hij met de jeugdopleiding van PSV te gast op de Sportcampus. Meer lezen »

Alfons Arts nieuwe assistent-trainer Lierse

artsnieuwetrainer

Alfons Arts, een 48-jarige Nederlander, wordt de nieuwe T2 van Lierse. Onze club bereikte daarover met Arts deze middag een overeenkomst die loopt tot het einde van het seizoen (met optie).Arts werd deze ochtend voorgesteld aan de spelersgroep en leidde de ochtendtraining al mee. Meer lezen »

Sander van Looy kiest voor Pro Soccer

sandervanlooy

Sander van Looy (16 ), de talentvolle centrale verdediger van PEC Zwolle A1 kiest voor Pro Soccer. We zijn verheugd om Sander te gaan begeleiden en hopen op een langdurige en mooie samenwerking. Meer lezen »

Mike te Wierik: “Ik moet ervoor zorgen dat ik dit volhoud”

miketwikmoetzorgen

Mike te Wierik (21) lijkt dit seizoen uitgegroeid tot de vaste rechtsback van Heracles Almelo. Meer lezen »

Thomas Bruns viert verjaardag op trainingsveld

brunsviertverjaardag

Thomas Bruns is vandaag jarig en viert dit op het trainingskamp in Benahavis. Vanochtend werd er weer fanatiek getraind onder de Spaanse zon. Meer lezen »