Ontbijten zoals Bram Van Polen: ,,Appeltje Eitje”

bram

Elke zaterdag staat het lievelingseten van een PEC Zwolle-speler op de website van PEC Zwolle. Deze week is het favoriete ontbijt van Bram van Polen aan de beurt. Meer lezen »

Rene Hake en De Gunst in technische staf PEC Zwolle 2013-2014

hake

Hoofdtrainer Ron Jans wordt het komende seizoen geassisteerd door René Hake en Gert Peter de Gunst. Deze twee trainers zijn momenteel al werkzaam voor de club. Meer lezen »

SC Cambuur stelt Alfons Arts op non-actief

alfons

SC Cambuur heeft vanmorgen Alfons Arts te kennen gegeven dat hij de rest van het seizoen vrijgesteld is van arbeid. Meer lezen »

Exclusief: Joey Suk: “Grote stap voor mij, maar ik zal altijd terugkeren naar Deventer”

joey-suk(go-ahead-eagles)(1)

Joey Suk is geboren en getogen in Deventer en was de laatste speler uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles die doorbrak in het eerste elftal van de club. Meer lezen »

Kaak verkast naar GA Eagles

Lion kaak

DEVENTER – Lion Kaak maakt de rest van dit seizoen deel uit van de selectie van eerstedivisionist GA Eagles. De middenvelder (21) was clubloos nadat AGOVV Apeldoorn in januari failliet ging. Meer lezen »

Veendam-trainer Heerkes baalt: “Je hoopt nog in beroep te gaan”

Gert heerkes

Bij Gert Heerkes, dit seizoen trainer van het noodlijdende SC Veendam, is het hard aangekomen dat de Jupiler League-club geen beroep aantekent tegen het al eerder uitgesproken faillissement. Meer lezen »