Beumer naar Go Ahead

nieuws-beumer-klein

Remco Beumer staat komend seizoen onder contract bij Go Ahead Eagles. De twintigjarige middenvelder uit Heino wordt op amateurbasis aan de selectie van trainer Erik ten Hag toegevoegd. Meer lezen »

Brepoels: Terug bij STVV “Geen revanchegevoelens”

nieuws-brepoels-klein

Guido Brepoels werd zonet voorgesteld als nieuwe trainer van tweedeklasser Sint-Truiden. “Het is voor mij een enorme eer om terug te keren op Stayen”, aldus de coach. Meer lezen »

Andries Ulderink wordt trainer van AGOVV

nieuws-ulderink-klein

AGOVV Apeldoorn heeft de 41-jarige Andries Ulderink aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Meer lezen »

Oguzhan (Ozan) Türk naar VVV-Venlo

nieuws-turk-klein

VVV-Venlo heeft Oguzhan Türk vastgelegd voor seizoen 2012|13. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over van Cambuur Leeuwarden. Meer lezen »

Weghorst van Willem II naar Emmen

nieuws-weghorst-klein

Wout Weghorst verruilt het beloftenteam van Willem II voor FC Emmen. Dat maakte de eerstedivisionist bekend. Meer lezen »

René Hake complementeert technische staf

nieuws-hake-klein

René Hake is vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij PEC Zwolle. De trainer tekent een contract voor twee seizoenen in Zwolle. Meer lezen »

Contract Thomas Bruns opengebroken en verlengd tot 2015

nieuws-bruns-klein

Thomas Bruns heeft in het Polman Stadion bijgetekend tot 2015. De huidige verbintenis van de middenvelder liep in de zomer van 2013 af en bevatte een optie tot 2014. Vandaag is echter een contractverlening tot 2015 overeengekomen. Meer lezen »

Jans belt Libregts: “Tijd heelt alle wonden”

nieuws-libregts-klein

Ron Jans, de nieuwe trainer van Standard Luik, hoopt op een hereniging met Raymond Libregts. De oud-assistent van de trainer vertrok afgelopen jaar noodgedwongen bij sc Heerenveen. Meer lezen »

Lukas Schwering gaat voor Eijkelkamp Pro Soccer

Als 16 jarige jongen spelen voor FC Twente met als doel Twente 1. Lukas Schwering, de Duitse international, droomt hiervan. Het is dan ook daarom dat hij de keuze heeft gemaakt voor Eijkelkamp Pro Soccer. Meer lezen »