Coen Gortemaker tekent opleidingscontract

nieuws-gortemaker-klein

Coen Gortemaker, speler FC Twente A1, heeft zijn opleidingscontract bij FC Twente getekend. De 18-jarige Enschedeër maakt sinds zijn tiende jaar deel uit van de Voetbalacademie FC Twente. Meer lezen »

Haico Epe kiest voor Eijkelkamp Pro Soccer

nieuws-haico-epe-klein

In navolging van clubgenoten, Bram van Polen, Ibrahim Ikililou en Rodney Rosink, heeft Haico Epe zijn keuze voor EPS gemaakt. Meer lezen »

Lange verliefdheid tussen Reza en Standard

nieuws-reza-klein

STVV-aanvaller Reza Ghoochannejhad lijkt al enige tijd op weg naar Standard. Op clubniveau is de zaak al beklonken, liet Jean-François de Sart, technisch directeur van de Rouches al eerder optekenen in diverse Waalse media. Meer lezen »

Langeler hoopt op Heracles-route met Zwolle

nieuws-langeler-klein

FC Zwolle komt volgend seizoen weer uit in de Eredivisie. Aan Art Langeler, coach van de promovendus, de taak om de club niet na één seizoen alweer te laten afdalen naar de Jupiler League. Meer lezen »

Suk is klaar voor volgende stap

nieuws-suk-klein

Talentvolle Deventer middenvelder zelf steeds beter in matig seizoen van club. Joey Suk (22) is dit seizoen met Marnix Kolder de meest constant presterende speler van GA Eagles, op korte afstand gevolgd door talenten als Jarchinio Antonia en Khalid Karami. Meer lezen »

Gouden Stier voor Art Langeler!

nieuws-langeler-klein

Afgelopen donderdag vond de uitreiking van de Gouden Stier plaats in Beachclub O te Noordwijk. Zowel Art Langeler als Arne Slot namen een Gouden Stier in ontvangst. Meer lezen »

Bert Konterman vertrekt bij FC Zwolle

nieuws-konterman-klein

Bert Konterman (Technisch Directeur) en de RvC van FC Zwolle zijn op verzoek van Bert en in goed overleg overeengekomen het dienstverband met ingang van 1 juli aanstaande te beëindigen. Meer lezen »

Joran Pot zet handtekening bij Go Ahead Eagles

nieuws-pot-klein

Go Ahead Eagles heeft gisteren Joran Pot (FC Zwolle) begroet op de Adelaarshorst. De speler tekende zijn overeenkomst en zal vanaf 25 juni in Terwolde starten aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Meer lezen »

Joey Suk wint Bronzen Stier

nieuws-suk-klein

Joey Suk kreeg voor de wedstrijd tegen FC Emmen een bronzen stier uitgereikt. De middenvelder van Go Ahead Eagles verdiende deze onderscheiding vanwege zijn productiviteit in de vierde periode, waarin hij topscorer werd. Meer lezen »

Brepoels op stage bij Ronald Koeman

nieuws-brepoels-klein

Guido Brepoels moest in augustus de baan ruimen bij STVV. De 50-jarige Limburger maakte van de gelegenheid gebruik om zich bij te scholen in Nederland. Meer lezen »

Kieftenbeld Essent Speler van het Jaar

nieuws-kieftenbeld-klein

Maikel Kieftenbeld is door de supporters van FC Groningen gekozen als Essent Man of the Match in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Meer lezen »