Heracles’ held Telgenkamp van halve finale met nieuw contract op zak naar Cambuur

nieuws-telgenkamp-klein

Heracles Almelo ziet in Dennis Telgenkamp de keeper van de toekomst, maar aangezien de huidige nummer tien van de Eredivisie momenteel de beschikking heeft over Remko Pasveer komt de 24-jarige doelman voorlopig nog niet in aanmerking voor een basisplaats bij Heracles. Meer lezen »

Reza: “Kan niets zinnigs over toekomst zeggen”

nieuws-reza-klein

Reza Ghoochannejhad heeft zaterdag op het veld afscheid genomen van de supporters van Sint-Truiden. Over zijn toekomst blijft de vlotscorende spits echter op de vlakte. “Daar valt vandaag niets zinnigs over te zeggen.” Meer lezen »

Copa

logo-copa

COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts en de collecties zijn sindsdien steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit verschillende lijnen retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen, leren tassen, voetballen en horloges. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in de flagship store in Amsterdam. De complete collectie is te zien op www.copafootball.com

Langeler, Pot, Van Polen en Bannink Kampioen met Zwolle!

nieuws-zwolle-klein

FC Zwolle is kampioen van de eerste divisie. Tegen FC Eindhoven bleef het vrijdagavond 0-0, maar concurrent Sparta kwam niet verder dan 1-1 tegen Almere City. Daardoor is Zwolle niet meer in te halen en speelt de ploeg van trainer Art Langeler volgend seizoen in de eredivisie. Meer lezen »

Langeler dronken van geluk: “Zó verdiend”

nieuws-langeler-klein

Trainer Art Langeler van FC Zwolle kon zijn geluk niet op nadat zijn elftal vrijdag promotie naar de Eredivisie had veiliggesteld. “Dronken van geluk”, jubelde de trainer. Meer lezen »

Standard doet Reza vierjarige aanbieding

nieuws-reza-klein

Reza Ghoochannejhad kan in de zomer de Belgische kelder voor de Belgische top verruilen. De spits van VV Sint-Truiden heeft een vierjarige aanbieding van Standard Luik op zak. Roda JC, FC Utrecht en De Graafschap vissen wellicht achter het net. Meer lezen »

Van Polen, Pot, Bannink en Langeler op jacht in uitverkocht huis naar titel

nieuws-gras-klein

FC Zwolle gaat vrijdag voor een vol huis proberen promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Dinsdag stonden bij het FC Zwolle Stadion lange rijen belangstellenden voor de laatste tickets voor het duel met FC Eindhoven. Meer lezen »

Joey Suk scoort Hattrick tegen FC Dordrecht

nieuws-suk-klein

Joey Suk werd na afloop van de wedstrijd GA Eagles – FC Dordrecht (4-2) door de jury uitgeroepen tot Media Markt Man of the Match. Meer lezen »

Art Langeler genomineerd voor Rinus Michels Award

nieuws-langeler-klein

Trainer Art Langeler van FC Zwolle is als enige coach uit de Jupiler League genomineerd voor de Rinus Michels Award, de onderscheiding voor de beste coach van het jaar in het betaalde voetbal. Meer lezen »

Mercedes

Logo-partner-mercedes

de officiële dealer van de merken Mercedes-Benz- smart en Alfa Romeo, de Wensink filosofie is, zoals zij zelf zeggen, samen te vatten in twee woorden: Zorgeloos rijden. Klanttevredenheid staat daarbij centraal in verkoop en service.

Deze woorden, zijn Eijkelkamp Pro Soccer op het lijf geschreven. Onze doelstelling is er ook op gericht op zorgen bij onze gecontracteerde weg te nemen en te houden. Daardoor kan alle aandacht gefocust zijn op het voetbal, wat weer zal leiden tot betere resultaten. Wanneer je dan als speler of trainer gebruik kan maken van een auto van Wensink, is ook de vervoerszorg van de schouders weggenomen.

Silverjet

Logo-partner-silverjet

Wanneer de spaarzame vrije tijd, vraagt om er eens heerlijk en onbezorgd op uit te kunnen gaan, met waarborging van de privacy, dan is Silverjet Vakantie’s de partner om die vakantie te realiseren. Meer lezen »

Oger

Logo-partner-oger

de kledingzaak, die het winnaargevoel onderstreept. Oger ontwikkelt en produceert eigen herencollectie in Italië en brengt deze aan de man in hun vestigingen in Amsterdam,Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en Enschede. In de gesprekken met Oger, is het Eijkelkamp Pro Soccer, duidelijk geworden, dat zij graag hun klanten de zorg voor de juiste kledingkeuze uit handen nemen. Wanneer je gekleed gaat in een garderobe van Oger, dan kies je voor het onderstrepen van je persoonlijkheid, vertaald in datgene wat je draagt. De kernwaarden van Oger zijn passie,prestatie,doorzettingsvermogen en openheid en deze sluiten naadloos aan de kernwaarden van Eijkelkamp Pro Soccer.

Brepoels: “STVV moet voorbeeld nemen aan Heracles”

nieuws-brepoels-klein

Als er iemand is die STVV door en door kent is het wel Guido Brepoels. De Eigenbilzenaar begon het seizoen als coach van Sint-Truiden maar werd eind augustus zonder pardon de deur gewezen. Wat denkt hij over het STVV in Play-Off III? Meer lezen »