Wout Droste tekent bij Pro Soccer

nieuws-droste-klein

Wout Droste, de 22 jarige rechterverdediger van SC Cambuur heeft gekozen voor de begeleiding van Rene Eijkelkamp. Meer lezen »

Bruns en Telgenkamp met Heracles naar de bekerfinale!

nieuws-almelo-klein

Telgenkamp: “Niets anders gedaan dan normaal”
Dennis Telgenkamp gaf in de halve finale tegen AZ een prima visitekaartje af onder de lat bij Heracles Almelo (2-4).
Meer lezen »

Aan het woord: Alexander Bannink

Nieuws-Bannink-Zwolle_klein

Oldenzaal is bekend door zijn carnaval, maar ook de plaatselijke trots Quick ’20 zet het Twentse stadje op de kaart. Quick ’20 brengt geregeld talenten voort. Meer lezen »

Go Ahead contracteert Joran Pot van rivaal Zwolle

nieuws-pot-klein

Joran Pot maakt in de zomer een opvallende overstap. De 23-jarige verdediger annex middenvelder verlaat FC Zwolle voor aartsrivaal Go Ahead Eagles. Meer lezen »

Langeler: “Dit is een tegenvaller”

nieuws-langeler-klein

FC Zwolle heeft voor de tweede keer in enkele dagen tijd een 2-0 voorsprong weggegeven. Vrijdag werd er met 3-2 verloren, maandagavond eindigde het duel met FC Volendam in een 2-2 gelijkspel. Meer lezen »

Mulder: “Schalke heeft raakvlak met FC Twente”

nieuws-mulder-klein

Youri Mulder kijkt uit naar de dubbele confrontatie van FC Twente met zijn oude club Schalke 04 in de Europa League. De assistent-trainer van de Tukkers heeft nog altijd een bijzonder gevoel bij de Duitse club. Meer lezen »

Reza over wederoptreden: “Het deed deugd”

nieuws-reza-klein

Vijftien minuten voor tijd maakte Reza Ghoochannejhad opnieuw zijn opwachting bij STVV. Na iets meer dan twee maanden inactiviteit was de Nederlandse Iraniër tevreden met zijn wederoptreden. Meer lezen »