Groningen slaat Brugs bod op Kieftenbeld af

nieuws-kieftenbeld-klein

FC Groningen heeft deze transferperiode een bod op Maikel Kieftenbeld afgeslagen. Club Brugge wilde de middenvelder (21) graag overnemen van de noorderlingen. Meer lezen »

Reza revalideert bij Ghoochannejhad

nieuws-reza-klein

Topscorer en spits van Sint Truiden, Reza Ghoochannejhad revalideert bij zijn broer in Leeuwarden. Meer lezen »

Jans gunt achttienjarige Slagveer plaats in wedstrijdselectie

nieuws-slagveer-klein

Luciano Slagveer zal 21 januari 2012 niet snel vergeten. Hij zit zaterdag namelijk voor het eerst bij de wedstrijdselectie van sc Heerenveen. Meer lezen »

Thomas Bruns en Mike Te Wierik in Belek (Turkije)

nieuws-bruns-tewierik-klein

Verdediger Leon van Dijk en middenvelder Thomas Bruns zijn kamergenoten in Hotel Papillon. In het stramien van slapen, eten, trainen en rusten is er af en toe ook nog tijd voor ontspanning. Meer lezen »

Art Langeler genomineerd voor het SportGala Zwolle!

nieuws-langeler-klein

Zondag 1 januari 2012 is de stemming voor het SportGala Zwolle geopend, waarbij FC Zwolle in twee categorie├źn is genomineerd. Hoofdtrainer Art Langeler is genomineerd in de categorie sportcoach en de selectie van FC Zwolle in de categorie sportploeg van het jaar 2011! Meer lezen »

Langeler belangrijke kandidaat bij Heerenveen

nieuws-langeler-klein

Art Langeler staat hoog op het lijstje met mogelijke opvolgers van sc Heerenveen-trainer Ron Jans. Dat meldt De Telegraaf woensdag. Meer lezen »

Wellenberg maakt keuze voor Eijkelkamp Pro Soccer

nieuws-wellenberg-klein

Ruud Wellenberg kiest voor Eijkelkamp Pro Soccer. De 24 jarige aanvallende middenvelder, die vorig seizoen nog uitkwam voor de amateurs van SV Epe, zegt content te zijn met zijn keuze. Meer lezen »