Contract Mulder en Kluivert getekend

Nieuws-mulder-fctwente-klein

Youri Mulder en Patrick Kluivert hebben hun contract bij FC Twente ondertekend. Meer lezen »

Erik Bakker naar SC Cambuur

nieuws-erik-bakker-cambuur

Cambuur heeft zich versterkt met Erik Bakker. De pas 21-jarige Bakker speelde al 124 wedstrijden in de jupiler league voor FC Zwolle waarin hij 10 maal scoorde. Meer lezen »

Ghoochannejhad kiest voor Sint-Truiden

reza-sinttruinden-klein

Reza Ghoochannejhad speelt komend seizoen zijn wedstrijden in de Jupiler Pro League. De aanvaller van SC Cambuur tekende vrijdag een contract voor drie seizoenen bij Sint-Truiden. Meer lezen »

Heerkes maakt entree aan de Langeleegte

kort-heerkes-klein

Gert Heerkes heeft vanmiddag zijn entree gemaakt aan de Langeleegte. Ten overstaan van de pers, sponsors en supporters – die samen zorgden voor een volle businessruimte – presenteerde algemeen directeur Henk Eising de nieuwe trainer-coach. Heerkes (45) staat de komende twee seizoenen onder contract bij BV Veendam. Meer lezen »

Evers en Vd Pavert houden elkaar in balans

nieuws-pavert-evers-klein

“Uiteindelijk ligt het aan jezelf of je de top haalt.” Die uitspraak houden Ties Evers en Ted van de Pavert zichzelf voor. De nuchtere, gedreven talenten van De Graafschap maakten dit seizoen beiden hun opwachting in het vlaggenschip van de Doetinchemmers, maar speelden ook met de A-junioren en de beloften mee. Hun verhaal over een uitstekend, maar toch ook slopend jaar. Meer lezen »

Doelman Dennis Telgenkamp ook komend seizoen bij Heracles Almelo

nieuws-kort-telgenkamp

Dennis Telgenkamp zal ook komend seizoen onder contract staan bij Heracles Almelo. De 24-jarige doelman tekende een nieuw contract tot de zomer van 2012. Telgenkamp kwam in de zomer van 2008 over van FC Twente. Meer lezen »