Mike te Wierik kiest voor Eijkelkamp Pro Soccer

nieuws-mike-te-wierik

Mike te Wierik verruilde in januari 2010 FC Twente voor SC Heracles.
Hij tekende een contract voor 1,5 jaar bij de club uit Almelo om daar zijn verdere ontwikkeling als profvoetballer voort te zetten.

Meer lezen »

René Eijkelkamp

pasfoto-rene-eijkelkamp

René Eijkelkamp (6 april 1964) begon zijn indrukwekkende carrière bij SV Dalfsen, daarna volgde Go Ahead Eagles, FC Groningen, KV Mechelen, Club Brugge, PSV, FC Schalke 04, Nederlands Elftal. Als assistent trainer was Rene werkzaam bij: Go Ahead Eagles, PSV, FC Twente, Schalke 04 en weer PSV.
Meer lezen »

Ghoochannejhad pakt bronzen stier

nieuws-reza-gouden-stier

Reza Ghoochannejhad heeft de bronzen stier als topscorer van de 3e periode in de Jupiler League in de wacht gesleept. Meer lezen »

Harold Eijkelkamp

pasfoto-harold-eijkelkamp

Harold Eijkelkamp (22 januari 1967). Ook hem is het voetbalspelletje niet vreemd, speelde o.a. bij SV Dalfsen, Go Ahead Eagles en bij V.V.Emmen. Daarna nam zijn carrière een andere wending, hij vervulde bij verschillende bedrijven de functie van commercieel manager.

Meer lezen »

Mr. Rachid Tamourt

foto_mederwerker_tamourt

Mr Rachid Tamourt is vanaf 2008 in het bezit van een FIFA licentie spelersmakelaar ‘Licensed by the Royal Netherlands Football Association (KNVB)’. Deze licentie geeft de spelersmakelaar de bevoegdheid om voor spelers en betaald voetbalorganisaties op te treden in het kader van arbeidsovereenkomsten en / of de overschrijving van spelers binnen de KNVB alsmede van en naar buitenlandse bonden.

Meer lezen »

Sander van Aken tekent opleidingscontract

nieuws-sandervanaken-klein

Sander van Aken (19) heeft onlangs bij FC Twente een opleidingscontract getekend. De verdediger maakt sinds medio 2004 deel uit van de Voetbalacademie FC Twente. Meer lezen »